Trapphusmålning Norrköping | Linköping | Jönköping

Gör ditt trapphus till en trivsam entré

Är ditt trapphus i behov av en rejäl uppfräschning? Känner du att besökarna behöver en trevligare och mer välkomnande entré i din trappuppgång? Välkommen att kontakta oss – anlitar du oss för en trapphusmålning får du tillgång till lång erfarenhet och stora kunskaper om trapphusmålning.

Vi utför arbeten i hela Norrköping, Linköping och hela Östergötland samt småländska Jönköping. Välkommen att kontakta oss redan idag.


Vi hjälper dig med trapphusmålning i dessa orter:

Norrköping, Linköping, Jönköping

Nöjda kunder är vår målsättning

På vår kundlista finns många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare – vi delar gärna med oss av referenser. Nöjda kunder är alltid den bästa reklamen!

Vi är målaren för dig som är i behov av stora kunskaper. Vi behärskar både traditionella och moderna måleritekniker och hjälper dig gärna med både val av färgtyp och färg. Anlitar du oss som din samarbetspartner får du den kompetens som gör att du kan känna dig trygg i att allt kommer att bli väl genomfört.

Trapphusmålning ger ett gott första intryck

Varför ska man genomföra en trapphusmålning? Först och främst för att ge besökarna ett gott första intryck. När boende och gäster möts av ett snyggt och fräscht trapphus känner vi att vi gjort stor nytta – ett gott arbete som förbättrar den gemensamma trivseln.

Det är faktiskt så enkelt att ett nymålat och välskött trapphus kan höja värdet på hela fastigheten, vilket i förlängningen kan leda till ett lyft för alla lägenheter i en fastighet. Ett enkelt och smidigt sätt att öka hela bostadsrättsföreningens värde.

Kompetens och expertis är våra ledord

När vi utför en trapphusmålning finns vi alltid tillgängliga för dialog – vi lyssnar på dina önskemål så att vi verkligen vet vad du vill ha. Vi inleder med en besiktning av trapphuset för att avgöra vad som fungerar och vad som inte är möjligt. Våra målare kan gärna erbjuda tips och råd om färger, material och skräddarsyr sedan den rätta lösningen för just ditt trapphus. Därefter får du ett offertförslag där det framgår vad du betalar för. När du har accepterat offerten kan du känna dig trygg i att det inte kommer att dyka upp några överraskningar på fakturan. Du kan lita vårt ord!

När själva trapphusmålningen startar så är vi givetvis fortsatt tillgängliga för önskemål, har du några speciella önskemål så lyssnar vi självklart på dig.

Vi slarvar aldrig med grundarbetet

Vi slarvar aldrig med grundarbetet och skyddar givetvis inventarier och annat så att det inte förstörs under tvätten. När målningen är klar så inspekterar vi utfört arbete noggrant innan vi skickar fakturan.

Trapphusmålning i Östergötland med miljön i fokus

Vi har alltid miljön i fokus när vi utför ett arbete. Vi vill minska påverkan på naturen så lite som möjligt och använder därför miljövänliga och återvinningsbara produkter i så hög utsträckning som möjligt. Vi städar självklart undan efter oss och källsorterar alla restprodukter på ett korrekt sätt.

Välkommen att kontakta oss redan idag – låt oss bli din partner när det handlar om trapphusmålning i Östergötland. Bor du i Norrköping, Linköping eller Jönköping med omnejd så kan vi stå dig till tjänst.

Vi har utfört trapphusmålning åt många nöjda kunder!